کتابهای مربوط به عارف کامل

تعداد: 8

مقالات مربوط به عارف کامل

تعداد: 1

سخنرانیهای مربوط به عارف کامل

تعداد: 5

صوتهای مربوط به عارف کامل

تعداد: 95مشاهده بیشتر...

پرسش و پاسخ های مربوط به عارف کامل

تعداد: 6
پرسش: شخصیت شیخ بهائی

کد: 2217گروه: اخلاق وعرفان
بسم اللَه الرحمن الرحیم
سلام علیکم شیخ بهائی چه جور شخصیتی بوده است؟ آیا عارف بوده؟ آیا کامل شده؟ با تشکر فراوان
هوالعلیم
مرد بزرگ و راه رفته ای بوده است.
پرسش: شاه نعمت الله ولی عارف کامل و سالک واصل بوده است

کد: 2216گروه: اخلاق وعرفان
خدمت آقا سید محمد محسن حسینی طهرانی سلام عرض می کنم .
1 آیا شاه نعمت اللَه ولی به مقام کمال و فنای ذاتی دست یافته بودند یا نه ؟
ایشان ( شاه نعمت اللَه ولی ) اشعاری دارند در پیشگویی حوادث ایران از زمان خودشان تا ظهور امام زمان ( عج ) که در یکی از نسخه های این اشعار این طور پیشگویی شده بود که بعد از چهل سال از پایان پادشاهی در ایران امام زمان ( عج ) ظهور می کنند . ( دو بیت اول شعر به این صورت است : قدرت کردگار می بینم حالت روزگار می بینم از نجوم این سخن نمی گویم بلکه از سر یار می بینم ) .
2 سؤال بنده این است آیا این اشعار مورد اعتماد و درست هست یا نه ؟
3 به نظر شما ( آقا سید محمد محسن طهرانی ) ظهور امام زمان بسیار نزدیک هست یا نه ؟
4 از شما ( آقا سید محمد محسن طهرانی ) خواهش می کنم اگر مطلبی در مورد زمان یا میزان نزدیک بودن ظهور امام زمان ( عج ) از علامه طهرانی یا حضرت سید هاشم حداد به یاد دارید بیان بفرمایید .
هوالعلیم.
1ـ ایشان عارف کامل و سالک واصل بوده اند. البته میگویند در اشعار ایشان ممکن است دستکاری شده باشد.
3ـ بنده اطلاعی از زمان ظهور ندارم ولی شواهد و قرائن حکایت از نزدیک بودن میکند.
4ـ بنده از مرحوم والد قدس سرّه شنیده ام که میفرمودند: نزدیک است.
پرسش: شاه نعمت الله ولی

کد: 2215گروه: اخلاق وعرفان
سلام علیکم . از آقا سید محمد محسن طهرانی دو سؤال دارم :
1 شاه نعمت اللَه ولی دارای چه مقامی از مقامات عرفانی بوده اند و آیا به مقام فنا دست یافته اند ؟
2 آیا اشعار ایشان در پیشگویی اتفاقاتی که در ایران خواهد افتاد و مخصوصا زمان ظهور امام زمان ( که 40 سال بعد از پایان دوره حکومت شاهی در ایران پیشگویی کرده اند ) واقعیت دارد ؟ یا اینکه این اشعار تحریف شده است . ( اگر متن تحریف نشده ای از این اشعار در اختیارتان هست آن را بفرمایید ) . دو بیت اول این شعر این است : قدرت کردگار می بینم حالت روزگار می بینم از نجوم این سخن نمی گویم بلکه از سر یار می بینم
هوالعلیم
1 إن شاء اللَه
2 نمی توان به طور جزم حکم نمود.
پرسش: لقب ایه الله العظمی

کد: 2082گروه: اجتماعی
بسم اللَه الرحمن الرحیم.
سلام علیکم در فرازی از زیارت حضرت امام امیرالمؤمنین علیه الصلاة و السلام (زیارت مخصوصه روز میلاد حضرت رسول اکرم صلی اللَه علیه و آله (بحارالانوار/ ج 97/ ص 373/ حدیث 9)) ، که از حضرت امام جعفر صادق (صلی اللَه علیه) نقل شده می خوانیم: ((... السلام علیک یا آیة اللَه العظمی ...)) . با عنایت به این مطلب، بکار بردن لقب ((آیة اللَه العظمی)) برای علما و مراجع بر چه اساسی است و به چه علت؟ در حالیکه این لقب، حتی برای سایر ائمه هدی بعد از امیرالمؤمنین (علیهم السلام) نیز ذکر نشده است. با تشکر.

هوالعلیم

برای خود بنده نیز این سؤال می باشد. البتّه اولیای الهی که به مقام فناء و ولایت حقّ رسیده باشند نیز مصداق آیت عظمای حقّ خواهند بود.

پرسش: علت اختلاف در کلمات اولیاء الهی

کد: 2065گروه: شبهات وپاسخ‌ها
بسم اللَه الرحمن الرحیم.سلام علیکم.با توجه به اینکه علم مرحوم علامه طهرانی، علم اللَه بوده، برایم این سؤال ایجاد شده که چرا ایشان در بعضی از قسمتهای کتابهایشان چند روایت یا چند نقل قول ذکر میکنند وگاهی اوقات بعد از آنها نظر قطعی خود را بیان نمیکنند؟باتوجه به اینکه اگر ذکرکنند ما قطعا متوجه میشویم که مطلب همین است و جز این نیست.لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.باتشکر.

هوالعلیم

در برخی از اوقات صلاح در عدم اظهار است چنانچه در غیر این موارد نیز از ایشان مشاهده می شده است.

پرسش: سوالاتی پیرامون عطار ابن عربی و عشق

کد: 2046گروه: اخلاق وعرفان
سلام علیکم
بنده به نمایندگی از دوستانم تعدادی سؤال دارم که واقعا ما در دانشگاه نمی توانیم جوابشان را بیابیم و اساتیدمان نظرات ضد و نقیضی ارایه می دهند انشااللَه از طریق این پایگاه بتوانیم تا حدی رفع مشکل کنیم .
1 نظر شما بزرگوار در خصوص عطار نیشابوری چیست و چه جایگاهی برای این عارف به ما معرفی می فرمایید؟
2 در خصوص ابن عربی همه مشکل داریم و در خصوص آنچه که کتب خویش بیان کرده است این همه کتاب دارد و بعضی او را رد کرده و بعضی او را جزو اولیا می دانند ما که متحیریم نمیدانیم کدام درست است؟
3 دوستی داریم که دعایش مستجاب می شود و ارتباط عجیبی با امام هشتم ع دارد و گاهی به افراد موضوعاتی را بیان میکند که افراد متحیر می مانند اما به کسی بروز نمی دهد و همیشه لبخند بر لب دارد و بسیار خوش خلق است او ابن عربی را نمی پذیرد و می گوید به ابن عربی در بعضی موارد الهاماتی شده است و خدا وی را در بیان بعضی از رموز کمک کرده است و در بسیاری موارد می گوید ابن عربی اشتباه کرده است . نظر شما در این خصوص چیست؟
4 تلخ ترین سؤال بنده این است بعضی از اساتید عرفان می گویند عشق از زهد رد می شود و وقتی آدمی عاشق شد مرزهای زهد در هم می شکند و دیگر شریعت پاسخگو نیست و این بسیاری از دانشجویان را به اشتباه انداخته است . شما چه توصیه ای دارید؟
5 در خوابی به کسی توصیه به زمان بین الطلوعین شده است و خواندن معوذتین .
این شخص که این خوابها را می بیند همان کسی است که از خداوند استمداد میکند برای هدایت .آیا شما توصیه ای برای این دوست ما دارید؟
التماس دعا و منتظر جوابهای خداوند به واسطه شما بزرگواران و برادران دینی
هوالعلیم
1
عطّار عارف کامل و سالک واصل بوده است و در این مسئله شکّی وجود ندارد.
2
محیی الدّین نیز عارف بلند پایه ای بوده است و مطالبی که در بعضی از کتب ایشان برخلاف مبانی تشیّع وجود دارد به صورت تقیّه بوده است.
3
مطلب همان است که عرض شد.
4
عشق انسان را به باطن شریعت می رساند پس نمی تواند با شریعت منافات داشته باشد. آری شریعت دارای مراتبی است چنانچه فرموده اند: حسنات الابرار سیّئات المقرّبین.
5
إن شاء اللَه خداوند توفیق ایشان را بیشتر گرداند.