سخنرانیهای مربوط به دنیا

تعداد: 5

صوتهای مربوط به دنیا

تعداد: 28مشاهده بیشتر...

پرسش و پاسخ های مربوط به دنیا

تعداد: 3
پرسش: حساب رسی در برزخ است یا قیامت

کد: 240گروه: اعتقادات
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم.

سلام بر شما؛

وقتی فردی می‌میرد، به برزخ می‌رود و بعد به ملکوت و به حسابش رسیدگی می‌شود؟ یا اینکه طبق آیات، روز رستاخیز باید روز قیامتِ جمعی و بعد از نابودی جهان به وقوع بپیوندد؟

شرمنده اگر سؤال ناقص بود، تمنا دارم شما کامل توضیح دهید.

شادی روح همه گذشتگان، بالاخص علامه سید محمدحسین طهرانی، صلوات.

هوالعلیم.
کسی که از این دنیا می‌رود، دیگر با دنیا کاری ندارد؛ چه دنیا برقرار باشد یا از بین برود. و اینکه شنیده شده است: «دنیا خراب می‌شود» یعنی استقلال و هویّت خود را از دست می‌دهد؛ نه اینکه محو و نابود شود.
پرسش: چرا خداوند جلوی ظالمان را نمی گیرد تا مردم از نعمت های حلال محروم نشوند

کد: 232گروه: اعتقادات
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم.

بنده فکر می‌کنم امروزه انسان تا حدودی از بهره‌برداری از نعمت‌های خدادادی محروم مانده است. طبیعتاً انسان به خوراک، پوشاک، مسکن، لوازم اولیۀ زندگی، تفریحات سالم، اطفای شهوت و بهره‌وری از این لذایذ حلال در حد اعتدال نیاز دارد؛ ولی امروزه با این وضعیت جامعه، انسان‌ها ـ به‌خصوص افراد مذهبی و مقید ـ از این موارد محروم مانده‌اند و پرواضح است که عده‌ای ظالم و خودخواه، و بعضاً افرادی با تندروی‌های بی‌جا و کج‌روی‌های فکری، مانع این رفاه و آرامش شده‌اند.

حال، سؤال بنده‌ این است که چرا خداوند متعال که دارای صفات عدل، قدرت و... است و اراده و اختیار همه از مجرای ارادۀ اوست، مانع این افراد نمی‌شود تا همۀ انسان‌ها به‌راحتی از این مواهب استفاده کنند؟

هوالعلیم.
(إنّ اللَّه لا يغيّر ما بقوم حتَّى يغيّروا ما بأَنفسهم). شکل‌گیری هویت جامعه، بر اساس خواست خودِ افراد جامعه است.
پرسش: اگر جهان بی نهایت است چطور خداوند یگانه است

کد: 177گروه: اعتقادات
سلام؛
1. «بی‌نهایت» چیست؟

2. آیا دنیا «بی‌نهایت» است؟ اگر این‌طور است، چطور این امر مانع از یگانگی خدا نمی‌شود؟

هوالعلیم.
«بی‌نهایت» به چیزی گفته می‌شود که حدّ ندارد. دنیا مادّه است و هر مادّه‌ای حدّ و نهایت دارد.