صوتهای مربوط به غیبت امام

تعداد: 2

پرسش و پاسخ های مربوط به غیبت امام

تعداد: 7
پرسش: ایا جزیره خضرا مورد تایید است

کد: 6952گروه: اعتقادات
با سلام آيا وجود جزيره خضرا و احتمال حضور امام زمان و يارانشان در اين منطقه مورد تاييد است؟
هو العلیم

خیر اینها واقعیت ندارند.

پرسش: ایا وجود انسان در زمان غیبت امام علیه السلام موجب نقصان کمالی او خواهد بود

کد: 195گروه: اعتقادات
با عرض سلام
به تازگی مشکلی عجیب برایم پیش آمده این است که اعتقادم به وجود خدا را تقریباً دارم از دست می دهم در حالی که دلایلی نیز برای خود دارم از این قبیل که خداوند عادل نیست چرا که مثلاً ما را در زمان غیبت به دنیا آورده و همین باعث گمراهی ما شده و مثل زمان امامان گذشته در دسترس نیست و نمی توانیم مشکلاتمان را حل کنیم و باید به کسانی مراجعه کنیم که اطلاعات کامل ندارند و یا چرا ما را در یک خانواده ی شیعه به دنیا آورده و یک نفر دیگر را در جمعی کافر و همین باعث گمراهی یک فرد می شود پس خدا عادل نیست که این قدر بین بنده هاش فرق گذاشته و مشکلاتی از این قبیل.نمیدونم مشکلم را چه طوری حل کنم و همین امر باعث شده که به عنوان مثال نمازهایم را نخوانم لطفاً راهنمایی دقیق بفرمایید.
هوالعلیم
پاسخ این پرسش بسیار ساده و روشن است . مگر افرادی که در زمان ائمه علیهم السلام بودند همه به آنها دسترسی داشته اند؟ غیر از تعدادی اندک که در شهر امام بوده اند و تازه در زمان حصر و تقیه نبودند کسی دسترسی نداشت ، افرادی که در شهرهای دور زندگی می کردند ، کی امام را می دیدند؟ و یا مثلاً در زمان امام موسی بن جعفر علیهما السلام سالها آن حضرت در زندان بودند و کسی از ایشان اطلاع نداشت و یا در زمان امام هادی و امام حسن عسگری علیهما السلام غیر از اندکی از شیعیان کسی با آنها ملاقات نداشت زیرا آنها تحت نظر بودند ولی در تمام این موارد ولایت امام علیه السلام بر احوال همه مردم حاکم و غالب و ناظر بود، مگر بین زمان غیبت و حضور برای امام علیه السلام فرق می کند؟ امام که مثل من و شما نیست تا جهت اطلاع بر احوال ما مجبور باشد حضور عینی و فیزیکی در مجامع و محافل داشته باشد. در این صورت او مانند ما خواهد بود نه امام . او از خود شما به شما نزدیک تر است و پیش از آنکه خطوری در ذهن شما پیدا شود او اطلاع دارد و پیش از آنکه اراده بر انجام کاری بنمائید او خبر دارد ، آن وقت چگونه تصور می کنید که وجود ما در زمان غیبت موجب نقصان کمالی ما خواهد بود؟!
و بر این اساس تولد و نشو و نمای یک فرد در اجتماع شیعی یا در بلاد کفر نیز توجیه پیدا می کند و خداوند برای او نیز پرونده خاصّ خود را قرار داده است . همین که شما به امام علیه السلام توجه کنید مشمول نظر و لطف او خواهید بود .
پرسش: فلسفه غیبت امام زمان چیست

کد: 160گروه: اعتقادات
سلام؛
ببخشید فلسفۀ غیبت امام عصر عجل‌اللَه‌تعالی‌فرجه‌الشریف چیست؟

لطفاً پاسخ را به طور مفصّل بیان بفرمایید.
با تشکر.

هوالعلیم.
فلسفۀ غیبت، رشد فکری و قلبی افراد برای حرکت به سوی خدا است که به واسطۀ عدم دسترسی به امام علیه‌السلام و ابتلاء به انواع فتنه‌ها و امتحانات، به این نقطه خواهند رسید و امید است که این مسئله هرچه زودتر تحقق یابد.
پرسش: فلسفه غیبت امام زمان چیست

کد: 159گروه: اعتقادات
بسم اللَه الرحمن الرحیم.
با سلام؛
فلسفۀ غیبت امام عصر و انتظار و ظهور آن حضرت چیست؟
هوالعلیم.
آمادگی و استعداد مردم برای پذیرش احکام الهی.
پرسش: فلسفه غیبت امام زمان چیست

کد: 158گروه: اعتقادات
فلسفۀ غيبت امام زمان چيست و چرا ما نمی‌توانيم به طور مستقيم با ايشان در ارتباط باشيم و ايشان نيز به طور مستقيم ما را هدايت كنند؟
هوالعلیم.
پایبندی به مبانی تشیّع، موجب اتّصال انسان به آن حضرت و عدم پایبندی، باعث قطع ارتباط خواهد بود. امام زمان علیه‌السلام مثل سایر افراد نیست که برای اشراف و اطّلاع از احوال فرد، محتاج به ملاقات حضوری باشد؛ او از خود ما به ما نزدیک‌تر است. اگر ما […] و ضمیر خود را متوجّه او گردانیم، همان وقت، اتصال برقرار است.
پرسش: فلسفه ظهور امام زمان چیست

کد: 157گروه: اعتقادات
سلام؛
فلسفۀ ظهور امام زمان چه می‌باشد؟
با تشکر.
هوالعلیم.
پاسخ داده شد.

[جهت مشاهده پاسخ، می‌توانید به اینجا و اینجا و اینجا مراجعه کنید.]

پرسش: بررسی ادعای نزدیکی ظهور و نقل قول ها ایا زمان ظهور امام زمان مشخص شده است

کد: 154گروه: اعتقادات
با سلام؛

آیا همان‌گونه که حاج‌آقای ناصری از زبان مرحوم آقای بهجت (مرجع تقلید) نقل کردند که «ظهور بسیار نزدیک است، به‌طوری‌که حتی پیرمردهای ۶۰ساله هم می‌توانند ظهور آقا امام زمان را درک کنند» آیا امام زمان حتماً در همین ۲ الی ۳ سال آینده ظهور می‌کنند؟ فکر می‌کنم سال ۱۳۸۵ یا ۱۳۸۶ بود که این مطلب از زبان آیت‌الله ناصری نقل شد.

همچنین، آیا در زمان ظهور امام زمان، مردگان نیز زنده می‌شوند؟ آیا کسی که پدر، مادر یا حتی پدربزرگ و مادربزرگ خود را از دست داده است، می‌تواند دوباره با آن‌ها دردودل و صحبت کند؟

با تشکر.

هوالعلیم.
هیچ‌کس نمی‌تواند و در قدرت او نمی‌باشد که برای ظهور حضرت، وقت تعیین نماید.